Amenajari parcuri

Cu o experienta vasta in proiectarea si amenajarea spatiilor verzi si a parcurilor, compania noastra va ofera servicii de amenajare peisagera excelente. Echipa noastra de profesionisti va intampina cu cele mai bune idei de amenajari parcuri, dar si cele mai bune servicii de proiectare, amenajare si intretinere. Datorita cunostintelor pe care le detinem si avantajelor tehnice, reusim sa dam viata oricarui spatiu verde. In tot acest proces, tinem cont de rolul decorativ al naturii, dar si de necesitatile locuitorilor din apropierea parcului respectiv, intrucat este vorba despre un spatiu public.

Amenajari parcuri si etape esentiale

Fiecare proiect de amenajari parcuri porneste de la o analiza detaliata a situatiei existente si impreuna cu cei mai buni specialisti, reusim sa dam viata unei viziunii finale, care va fi transpusa in realitate chiar si in cele mai mici detalii. Plantarea se va face in functie de necesitatile fiecarei plante in parte, iar arbustii si copacii vor fi plantati astfel incat sa asigure umbra de deasupra bancilor si spatiilor de odihna si relaxare.

Lucrarile se desfasoara in ordinea necesitatilor, astfel ca ne ocupam de:

  • Inlaturarea vegetatiei lemnoase necorespunzatoare si recuperarea arborilor si arbustilor ce pot fi valorificati in cadrul proiectului respectiv
  • Fertilizarea solului si realizarea de drenuri
  • Executarea aleilor pietonale
  • Proiectarea si amplasarea sistemului de iluminat
  • Sistemul de udare
  • Realizarea de fantani, cascade, cursuri de apa etc
  • Plantarea de garduri vii si flori
  • Gazonarea terenului, dar si alte operatiuni specifice acestor servicii de amenajari parcuri.

Alege un specialist in amenajari parcuri !

Pentru ca ne dorim ca toate colaborarile noastre sa fie un succes, ne asiguram ca fiecare proiect este caracterizat printr-o armonie compozitionala , volumetrica si cromatica. Astfel, jocul dintre culoare, lumina, textura si umbra este prezent in fiecare parc amenajat de catre noi.Abordarea variaza in functie de spatiu, amplasare, intindere , dar si cerintele beneficiarului. Asadar, pentru amenajari parcuri executate la standarde inalte de calitate, va puteti baza pe echipa noastra!

Galerie foto