Sisteme Irigatii – solutia pentru un gazon mereu verde!

 

detalii aici

Stiti de ce au nevoie plantele pentru a fi cat mai frumoase? Raspunsul consta in cele trei elemente indispensabile pentru dezvoltarea armonioasa a oricarei plante: sol fertil , lumina si apa. Insa, exista si veri secetoase, atunci cand gradina sufera din cauza lipsei de precipitatii, situatie in care trebuie sa luati masuri suplimentare. Asadar, pentru a evita situatii neplacute precum plante uscate, gazon ars sau facturi de apa uriase, noi va punem la dispozitie sisteme irigatii moderne si eficiente.

Acest tip de sistem are grija de plantele dumneavoastra atunci cand este seceta, cand sunteti plecati de acasa pentru o perioada indelungata sau cand va simtiti prea obositi pentru a mai uda gazonul, florile, gradina etc. Totul este automatizat, astfel ca nu trebuie sa depuneti niciun efort fizic, pe langa faptul ca veti face o economie de apa ce poate ajunge pana la 25%. Reteaua este montata subteran, fara sa afecteze activitatile dumneavoastra curente, totul fiind atent organizat.

Despre eficienta unor sisteme de irigatii automatizate

In general, aceste sisteme irigatii automatizate sunt o combinatie complexa de tevi, aspersoare telescopice si conexiuni electrice. Secretul eficientei unui sistem de irigatii eficient consta in modul de proiectare, calitatea pieselor folosite si alegerea corecta a accesoriilor. In functie de proiectare, sistemul poate asigura udarea uniforma a gazonului si gradinii, apa fiind dozata in functie de nivelul de precipitatii si de nevoile plantelor.

De aceea, este esential ca proiectarea si instalarea sistemului de irigatii sa fie realizate de catre un specialist in domeniu, iar noi putem fi alegerea excelenta. Echipa noastra gaseste cele mai bune solutii pentru fiecare proiect, tinand cont de presiunea si debitul apei, dimensiunea terenului si alti factori ce pot influenta performanta sistemului de irigatii. Dispunem de toate componentele necesare unui astfel de sistem, acestea fiind de inalta calitate, dupa cum puteti vedea pe site-ul nostru.

sisteme irigatii

sisteme irigatii

Va asteptam cu sisteme irigatii automatizate profesionale!

Proiectam si executam sisteme irigatii complexe, nu doar pentru curti si gradini rezidentiale, ci si pentru parcuri sau terenuri sportive etc. Specialistii nostri sunt calificati si dispun de experienta necesara pentru a va oferi servicii excelente din punct de vedere calitativ. Garantam instalarea unor sisteme de irigatii durabile, fiabile si eficiente, care sa va aduca facturi mai mici si satisfactie sporita!