Gazon Rulou Pret de la 2.9 euro/m2


Gradina de acasa este un loc destinat sa aduca relaxare si sa iti incante simturile. Daca ai un spatiu in aer liber, ar fi o idee buna sa il amenajezi in asa fel incat sa te bucuri el cat mai mult. O gradina frumos amenajata este locul ideal in care sa te retragi in zilele caniculare de vara, care iti ofera liniste dupa o zi lunga de munca – propriul tau colt de rai la care ai visat dintotdeauna. Suntem de parere ca un spatiu verde, oricat cat de mic, are beneficii atat asupra sanatatii fizice, cat si asupa celei psihice si ca orice suprafata de teren ar trebui proiectata cu gust si solutii ingenioase. Fie ca ai o gradina cu pomi, fie ca preferi o curte plina de flori, gazonul este componenta care nu ar trebui sa ii lipseasca, pentru ca el imbina armonios toate elementele gradinii tale.

gazon rulou pret

gazon rulou

Spre deosebire de gazonul insamantat, care poate fi extrem de pretentios din cauza problemelor de plantare si rodire care pot aparea, gazonul tip rulou reprezinta cea mai rapida si practica metoda de inverzire a curtii. Aceasta este disponibil imediat, se monteaza intr-o singura zi, dupa pregatirea prealabila a terenului, iar cel mai mare avantaj consta in faptul ca beneficiezi de un gazon perfect, fara goluri. Rulourile de gazon au capacitatea de a transforma orice spatiu monoton si lipsit de viata intr-unul vesel si recreativ, intr-un timp foarte scurt. Dispui practic de propriul covor verde in curtea ta. Apeleaza la noi cu incredere pentru gradina la care ai visat intotdeauna. Promisiunea noastra este ca aducem natura in curtea ta prin servicii profesionale de amenajare a gazonului.


gazon rulou pret

Gazon rulou pret de la 2.9 euro/m2

Stim ca pretul este important pentru tine, de aceea il personaliazm in functie de suprafata ce urmeaza sa fie amenajata, de particularitatile spatiului si, nu in ultimul rand, de prioritatile tale. 

gazon rulou pret