Gazon Rulou

Poate iti doresti sa te bucuri imediat de un covor verde in curtea ta!
Practic, gazonul rulou poate face ca acest lucru sa se intample. Doar in cazul in care ai dubii si te gandesti la gazonul samanta: poti sa te convingi singur (in timp) ca insamantarea nu este o idee neaparat mai buna, sau sa optezi direct pentru solutia rapida gazon rulou, testata si validata in timp.

gazon rulou

Oferta gazon rulou

page4_img2

Oferta amenajare

page4_img3

3 ani Garantie

Avantaje Rulou Gazon

Calitate

Rulourile de gazon sunt obtinute prin decopertarea unui gazon matur (1 an), de o calitate superioara celui obtinut prin insamantare. Durata de viata a gazonului rulou, in conditii de buna intretinere, este intre 10 si 15 de ani.

Utilizare imediata

Spre deosebire de gazonul samanta care necesita o perioada de minim trei luni pentru a putea indeplini un rol functional si estetic, gazonul rulou poate fi folosit (calcat) incepand din ziua montarii.

Montare rapida

Gazonul rulou se monteaza pe solulri diverse si in orice anotimp (martie – decembrie), fiind o solutie rapida de amenajare. Decopertarea gazonului din camp si montajul se fac in aceasi zi. Aria de acoperire poate fi de 500 mp/zi.

Rezistenta

Gazonul rulou are o rezistenta inalta la trafic datorita densitatii deosebite si a distributiei uniforme.

Intretinere usoara

Gazonul rulou se uda zilnic in perioada aprilie – octombrie si se tunde saptamanal.

Aspect uniform

Datorita densitatii deosebite gazonul rolou are o distributie uniforma, ce ii confera un aspect omogen si o culoare vie.

Alege gazon rulou si iti garantam satisfactia pe termen lung!

Va punem la dispozitie rulou gazon cat si operatiunile aferente care presupun pregatitea terenului, montaj si transport. Scopul nostru este ca produsele si serviciile oferite sa indeplineasca asteptarile tuturor clientilor, motiv pentru care ne mentinem standardele cat mai sus.
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati!